Hero Image Hero Image

Læs BBC Gardeners’ World Magazine digitalt i Pling.

I Gardener's World finder du alt om din have. Gardeners’ World er fyldt med have- og planteinspiration, årstidsrådgivning og praktiske projekter fra Storbritanniens absolut største have- og havearbejdsmagasin.

Uanset om du er en ny eller erfaren gartner, er eksperterne fra BBC Gardeners’ World Magazine klar til at hjælpe dig med at få det bedste ud af din have. 

Hvert nummer inkluderer inspirerende ‘features’ fra Storbritanniens yndlings-tv-gartnere, herunder Monty Don, Alan Titchmarsh og Carol Klein, hvilket betyder, at du virkelig vil lære af de allerbedste

BBC Gardeners’ World er magasinet for alle haveejere, der elsker udeliv, at få jord under neglene og lære nye tips og tricks til at få mest ud af sin have. I BBC Gardeners’ World får du forslag til beplantning af alt fra bedet og køkkenhaven til den solfyldte terrasse og drivhuset. Du får fyldige planteportrætter samt inspirerende havereportager fra dejlige haver fra nær og fjern, og så guider de dig til årstidens nye planter og giver dig nyttige anvisninger til alt det, der er aktuelt i haven lige nu. 

Sprog: Engelsk.

BBC Gardeners' World udkommer 12 gange om året i Pling.

Med et Pling-abonnement har du altid det nyeste Gardeners' World lige ved hånden. Og gik du glip af et magasin, kan du gå på jagt i det store arkiv af tidligere udgivelser. 

Opret dit abonnement i dag, og få adgang til Gardeners' World samt mere end 1.000 danske og internationale magasiner og ugeblade for kun 99 kr./md.