Nyt i Pling

Pling er under konstant udvikling, og vi arbejder altid på at skabe den bedste oplevelse for dig. Hold dig opdateret om nyt i appen her på siden.

Ny funktion: dark mode

(04.01.23)

Med denne nye funktion kan du skifte mellem lys og mørk skærm i appen. Du skal blot gå til 'præferencer' og derefter 'skærm'. Er din telefon indstillet til mørk skærm, er Pling også automatisk indstillet til mørk.

 

Mad & Bolig udkommer ikke mere

(23.11.2022)

Magasinet Mad & Bolig lukker ned, og vil derfor ikke længere udkomme i Pling. Det sidste nummer udkommer 15. december 2022. Tidligere udgivelser er fortsat tilgængelige i Pling.

 

Maker udkommer ikke mere

(23.11.2022)

Magasinet Maker lukker ned, og vil derfor ikke længere udkomme i Pling. Det sidste nummer udkommer 19. december 2022. Tidligere udgivelser er fortsat tilgængelige i Pling.

 

Vi Unge udkommer ikke mere

(05.10.2022)

Magasinet Vi Unge lukker ned, og vil derfor ikke længere udkomme i Pling. Det sidste nummer udkommer 27. december 2022. Tidligere udgivelser er fortsat tilgængelige i Pling.

 

Dossier er lukket ned

(19.05.2022)

Magasinet Dossier er lukket og vil derfor ikke længere udkomme i Pling. Tidligere udgivelser er fortsat tilgængelige i Pling.

 

Ny funktion i Pling: Følg dine favoritmagasiner og ugeblade

(04.03.2022)

Nu kan du følge dine favoritmagasiner og ugeblade i Pling! Det er slut med at lede efter den nyeste udgave af dit favoritmagasin i Pling – nu kan du nemlig få det serveret direkte øverst på startsiden af appen eller på din computer.

Sådan gør du:

1.       Log ind i Pling appen eller via din computer

2.       Tryk/klik på dit favoritmagasin eller ugeblad

3.       Tryk/klik så på hjertet i højre hjørne

Den nyeste udgave vil nu automatisk vises øverst på startsiden uge efter uge - samt ligge klar til dig i dit bibliotek. Hvis du vil stoppe med at følge, skal du blot trykke på hjertet igen.

 

Vi kalder det Favoritter

 

Justér tekststørrelse, lysstyrke og baggrundsfarve i appen

Få det bedste ud af dine digitale magasiner og ugeblade ved at ændre på tekststørrelsen, lysstyrken og baggrundsfarven, når du læser. Tryk på  ikonet og justér, som det passer dig.

 

Skift mellem pdf og tekstformat i appen

Læs dine magasiner som det traditionelle blad-format, eller skift til mobilvenligt læseformat. Du ændrer på formatet ved at trykke på  i bunden af skærmen.

 

Bogmærk dine favoritter

Du kan bogmærke dine favoritartikler, og gemme dem til senere i dit bibliotek. Du bogmærker en bestemt artikel ved at trykke på  i bunden skærmen.